Heyecana Ortak Ol!

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Büyükşehir Basketbol Takımı, 10. hafta maçları kapsamında Yeşilyurt Spor ile karşılaşacak. 4 Ocak Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, EBBL’de yoluna yenilgisiz devam ediyor. Geride kalan 9 hafta boyunca çıktığı 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Büyükşehir, 10. hafta maçları kapsamında İstanbul temsilcisi Yeşilyurt Spor’u evinde misafir ediyor. 4 Ocak Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabaka, saat 19.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, tüm sporseverler Basketbol Takımı’na destek vermek üzere Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya davet edildi.