Herkes Sakarya'dan Söz Edecek

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Toçoğlu’na yeni dönemde başarılar dileyen Üstün, Zeki Toçoğlu’nun belediye başkanlığı konusunda kendisini ispat etmiş biri olduğunu ve kendisine güvenlerinin tam olduğunun altını çizdi.

Türkiye’de son yıllarda her alanda hızlı bir değişim yaşandığını belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Sayın Başkanımız 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde kendisini ispat etmiş biridir. Biz yeni dönemde kendisinden çok şey bekliyoruz. Sakarya’yı hızla gelişen ve dönüştüren bir belediye başkanı olacağından eminiz. Artık Sakarya’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sayın Başkanımız Sakarya’nın değişmesi ve gelişmesi yönünde iradesini ortaya koyacaktır” dedi.

 

 

Marka şehir olacağız

Ayhan Sefer Üstün sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimiz kendimizi geliştirmek ve değiştirmek zorundayız. Dünya dönüyor, dünya yerinde saymıyor. Bizde yerimizde saymamalıyız. Sayın Başbakanımız ülkemizin menfaatleri doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Bizlerde Sakarya için gece gündüz demeden çalışmalıyız. Durmadan, usanmadan, yorulmadan önümüze bakacağız ve şehrimiz için, ilçemiz, beldemiz, köyümüz, mahallemiz için yılmadan çalışacağız. Beş yılın ardından Sakarya’nın tüm Türkiye’de kendisinden en fazla bahsettiren şehirlerden biri olacağından kuşku duymuyoruz. Hükümetimizin tam desteğiyle, milletvekillerimizin, teşkilatımızın, desteğiyle milletimizle el ele vererek Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı marka şehir haline getirecektir”.

 

 

Biz bir bütünüz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu ise, hizmet adına yapılacak ne varsa var güçleriyle çalışacaklarını ve yerine getireceklerini ifade etti. Başkan Toçoğlu, “Biz yola çıkarken ‘hizmet bizim işimiz’ demiştik. İnşallah bunu bütün hemşerilerimiz görecekler. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, parti teşkilatımızla bir bütünüz. Bütün kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, bütün kuruluşlarımızla bir ahenk içerisinde çalışacağız. El ele verip Sakarya’yı daha güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.