Herkes İçin Sağlık

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İl Halk Sağlığı yetkilileri “Sağlık Alanında Planlama ve Koordinasyon” toplantısında bir araya geldi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Herkes için sağlık hedefiyle tüm hemşerilerimize ulaşarak onlara faydalı hizmetler sunma gayretindeyiz” dedi. Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ise, “Şehrimizde daha verimli ve etkin hizmet sunmak için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Planlama ve Koordinasyon Toplantısı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İl Halk Sağlığı yetkilileri, AKM’de bir araya gelerek “Sağlık Alanında Planlama ve Koordinasyon” toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’nin yanı sıra, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Emine Çelik, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ali Naci Tatar, Bulaşıcı Hastalık Kontrol Programları Şube Müdürü Dr. Şenay Avcı Şentürk,  Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Yaprak Demir, Uz. Diyetisyen Yasemin Tuncer ve Psikolog Merve Akgül katıldı.

Daha etkin ve verimli hizmet
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetlerinden bahsetti. Herkes için sağlık konferansları ile binlerce insana ulaştıklarını kaydeden Yüce, “Kurumlar arası fikir alışverişinde bulunmak için bu toplantıyı gerçekleştirdik. Herkes için sağlık hedefiyle tüm hemşerilerimize ulaşarak onlara faydalı hizmetler sunma gayretindeyiz.” diye konuştu. Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ise müdürlük olarak yeni bir yapılanmanın içinde olduklarını belirterek, “Şehrimizde daha verimli ve etkin hizmet sunmak için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.