Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi personelleri Hemşireler gününde bir araya geldi. Düzenlenen programda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, sağlık hizmetlerinin bir ekip işi olduğunu vurguladı, tüm hemşirelerin gününü tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi personeli AKM’de düzenlenen Hemşireler Günü kapsamında bir araya geldi. Programa; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Uzman Dr. Aydın Sarı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Ayhan Ak ve Tıp Merkezi personelleri katıldı. Gerçekleştirilen programda Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan Tıp Merkezi personelinin Hemşireler gününü tebrik etti, sağlık hizmetlerinin bir ekip işi olduğunun altını çizdi. Özveri, sabır ve hoşgörülü çalışmalarından dolayı tüm hemşirelere teşekkür eden Turan, günün anısına Tıp Merkezi hemşirelerinden Seniha Çelik’e çiçek takdim etti.