Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 188. yıldönümü kapsamında Atatürk Bulvarı’nda bilgilendirme standı açıldığını belirten Zabıta Dairesi Başkanı Türkhan, “Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kanun ve kuralları uygularken görevimize sadık olacak, çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Tüm teşkilatımızın Zabıta Haftasını tebrik ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, teşkilatın kuruluşunun 188. yıldönümü kapsamında Atatürk Bulvarı’nda bilgilendirme standı açtı. Tüketici hakları ve çevre bilincinin oluşturulması gibi önemli konularda vatandaşların bilgilendirildiğini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, “1-7 Eylül Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Bulvarı’nda stant açtık. Hemşerilerimizi görev alanımıza giren konular hakkında ayrıntılı bilgilendirdik. Belediyelerimizin halkımıza ulaşmasında Zabıta Teşkilatı büyük bir görev üstleniyor. Bu vesile ile vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kanun ve kuralları uygularken görevimize sadık olacak, çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Tüm teşkilatımızın Zabıta Haftasını tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.