53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu lansman programına katılan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Tecrübe paylaşımını çok önemsiyoruz. Şampiyonaya kusursuz bir ev sahipliği yapmak, Sakaryamızın sahip olduğu enerjiyi dünyaya yansıtmak için sık sık bisikletle ilgili etkinliklerde yer alıyoruz” dedi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu lansman programına katıldı. İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen programda Bayraktar’a, Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, 2020 Dünya Şampiyonası Direktörü Aziz Sırnaç eşlik etti. Programda Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da yer aldı.

Önemli kazanımlar
2020 Uluslararası Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’na ev sahipliği yapacaklarını hatırlatan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Tecrübe paylaşımını çok önemsiyoruz. Bu nedenle şampiyonaya kusursuz bir ev sahipliği yapmak, Sakaryamızın sahip olduğu enerjiyi dünyaya yansıtmak için sık sık bisikletle ilgili etkinliklerde yer alıyoruz. Bildiğiniz gibi 2020’de düzenlenecek büyük şampiyona ve 2018’den itibaren şampiyona kapsamında şehrimizde düzenlenecek MTB Cup yarışları Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek. Bu vesileyle şehrimiz hem tanıtım noktasında, hem de bisiklet kültürünün yerleşmesi noktasında önemli kazanımlar elde edecek. Bu vesileyle dünyanın en önemli turları arasında yer alan 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ülkemiz güzelliklerinin tanıtımı açısından hayırlı sonuçlar vermesini diliyor, tur kapsamında görev alacak arkadaşlarımıza kolaylıklar temenni ediyorum” diye konuştu.