Haydi Sakarya, Dev Adamların MaçınaHaydi Sakarya, Dev Adamların MaçınaHa

Tüm Sakaryalıları bekliyoruz
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Büyükşehir Belediyespor ile Çayırova Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmaya tüm Sakaryalıları davet eden Altuğ, “9 Kasım Cumartesi günü ilk iç saha maçımıza çıkıyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Şehrimizdeki ilk resmi maçımız ve bu maçı kazanmak istiyoruz. Basketbol branşında oluşan eksikliği tamamlamak, şehrimizde yaygın bulunan basketbol ilgisini kitlelerle buluşturmak amacıyla çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Tüm Sakaryalıları, Cumartesi günü oynanacak maçta, basketbol takımına sahip çıkmak üzere Atatürk Kapalı Spor Salonu’na davet ediyoruz” diye konuştu.

9 Kasım’da saat 17.00’da
EBBL’de 3. hafta maçlarında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Çayırova Belediyespor’u ağırlayacak. 9 Kasım Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 17.00’da başlayacak. Seyirciler maçı ücretsiz izleyebilecek