Hat Sergisi AKM'de Açıldı

Serginin açılışında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, hat sanatının kültürümüzün önemli göstergelerinden olduğunu söyledi. Sergide emeği geçen herkese teşekkür eden Fatih Turan, “Bugün burada çok güzel bir faaliyetin açılışını yapıyoruz. Hattatlarımızın ortaya çıkardığı eserler gerçekten görülmeye değer. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Biz, Büyükşehir Belediyesi olarak sanata, kültür etkinliklerine çok önem veriyoruz. Zaten bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, verdiğimiz önemin kanıtıdır. Etkinliklerimiz bundan sonra da hız kesmeden devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin kültür hayatını canlandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Fatih Turan, konuşmasının ardından hattatlara çiçek takdim etti. Daha sonra katılımcılarla birlikte sergiyi gezen Fatih Turan, eserleri tek tek inceledi. Hat sergisi, AKM’de, sanatseverleri bekliyor.