Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi'nde günde 500 hastaya bakılıyor.......

500 hastaya bakılıyor
Tıp Merkezi’nde iki ambulansın hizmet verdiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Tıp Merkezi’mizde 13 hekim, 1 psikolog, 2 diş hekimi bulunmakta. Çocuk sağlığı ve hastalıkları, beyin cerrahisi, psikiyatri, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, biyokimya uzmanlığı olmak üzeri poliklinik hizmeti verilen Tıp Merkezi’mizde 7 uzman hekim günlük ortalama 500 hastaya bakıyorlar. Bu sayı bazen 700 - 800’ü buluyor” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nden sosyal güvencesi olmayan günde 20 vatandaşta muayene ve ilaç yardımı hizmetinden yararlanabiliyor. Tıp Merkezi’nde ayrıca laboratuar hizmeti de veriliyor. Laboratuarda yenilenen cihazlarla; biyokimya, hormon ve idrar tahlilleri yapılıyor.