Sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Şehit Yaşar Güler Caddesi modern ve güvenli bir görünüme kavuşuyor. Yenilenen güzergâhta yaya geçidi çizgilerinin de gerçekleştirilmesiyle cadde artık daha güvenli bir hale geliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri kısa süre önce bin 750 ton sıcak asfalt ile yenilenen Şehit Yaşar Güler Caddesi’nde çalışmalarına devam ediyor. Tamamlanan sıcak asfalt çalışmaları ile yeni yüzüne kavuşan caddede yaya geçidi çizgileri için çalışmalarına devam eden ekipler, caddeyi modern bir görünüme kavuşturarak güvenli bir hale getiriyor.

Amaç yaya ve araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi
Yaya çizgilerinin yaya ve sürücüler için büyük bir önem arz ettiğini belirten Trafik Şube Müdürlüğü, “Yaya geçitlerini belirgin bir şekilde çizerek araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesini amaçlıyoruz. Trafikte sürücülerin yayalara öncelik vermesi ve yaya geçişi önceliğine uyulması için birçok nokta da yaya boyama çalışmaları planlanan program dâhilinde devam edecek. Bölge halkına hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.