Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada memnuniyeti arttıracak denetimlerine devam ediyor. Yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarında daha sağlıklı ve güvenli yolculuk gerçekleştirebilmeleri için denetimlerimiz artarak devam edecektir” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimler devam ediyor. Ulaşım denetim ekipleri tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlerin toplu taşıma araçlarında uygulanıp uygulanmadığı hususunda denetimler düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Güvenli ve sağlıklı ulaşım için denetimler devam edecek
Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri toplu taşıma araçlarının gereğinden fazla yolcu taşıyıp taşımadığını, şoför ile yolcuların yolculuk esnasında maske kullanıp kullanmadıklarını denetliyor. Ekipler ayrıca denetimlerinde toplu taşıma araçlarının güzergah ihlalini ve hareket saatleri kontrol ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Denetim ekiplerimiz tarafından toplu taşıma araçlarımıza koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler kapsamında düzenli olarak denetimler gerçekleştirilmektedir. Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarında daha sağlıklı ve güvenli yolculuk gerçekleştirebilmeleri için denetimlerimiz artarak devam edecektir” denildi.