Gönülden

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım ayı programı 30 Kasım Cuma günü Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Gönülden” konseri ile kapanıyor. Sanatçı Eda Karaytuğ, ünlü kanun virtüözü Göksel Baktagir eşliğinde vereceği konserde birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirecek. Konser saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım ayı programı kapsamında birbirinden güzel programlar hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi,  söyleşiden konferanslara; ustalara saygı programından, tiyatro, film gösterimi ve konsere kadar birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturdu.

Eda Karaytuğ ve Göksel Baktagir
Kasım ayının son programı ise 30 Kasım Cuma günü saat 19.00’da Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Gönülden” konseri. Sanatçı Eda Karaytuğ, ünlü kanun virtüözü Göksel Baktagir eşliğinde vereceği konserde birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirecek. Konserde ayrıca, Emrullah Şengüller (Viyolonsel), Şükrü Kabacı (Klarnet), Baki Kemancı (Keman), Alihan İnanlı (Piyano), Ali Yılmaz (Bağlama), Bülent Elmas (Perküsyon) ve Oray Yay (Perküsyon) sanatçılara eşlik edecek.