Sakarya Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonunun açılmasıyla Ferizli Gölkent Grup Yolu’nun bağlantısı konumunda olan 20 metre genişliğindeki Şehit Hacı Uzun Caddesi yeni yüzüne kavuşturdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Ferizli’de ‘Asfaltsız yol kalmayacak’ parolasıyla çalışmalarına hız kazandırdı.

Geçtiğimiz yıllarda Ferizli’de altyapısı ve üstyapısı tamamlanıp ilçeye kazandırılan Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak Caddesi’nin yanı sıra Ferizli kırsalındaki deforme olmuş grup yolları Büyükşehir marifeti ile modern görünüme kavuşmuştu.

Gölkent bağlantısı yenilendi
Yaptığı çalışmalarla Ferizli’de günlük yaşamı kolaylaştıracak projeler hayata geçiren Büyükşehir, asfalt sezonunda vites artırdı. Başkan Ekrem Yüce’nin yenileneceğini açıkladığı Gölkent Yolu’nda çalışmalar başladı.

Bu kapsamda Ferizli ilçe hastanesi mevkiindeki 700 metrelik Şehit Hacı Uzun Caddesi 2 bin 500 ton sıcak asfaltın serimiyle yeni yüzüne kavuştu. 20 metre genişliğinde olan cadde, Gölkent Grup Yolu ile kırsal bölgelerin bağlantı noktası olacak.

İşlem tamam
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Program dâhilinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz Ferizli ilçesinin Şehit Hacı Uzun caddesinde 700 metre uzunluğa sahip güzergâhta yenileme işlemlerini tamamladı. 2 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılan güzergâhı yeni yüzüne kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” denildi.