Büyükşehir Belediyesi Geyve SGM’de yaz dönemi kursları devam ediyor. Bu kapsamda toplam bin 794 öğrenci 18 farklı branşta eğitim görüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Sosyal Gelişim Merkezleri’nde yaz dönemi kursları devam ediyor. Bu kapsamda Geyve SGM’ye kayıt olan toplam bin 794 öğrenci akıl oyunları, bağlama, becerikli eller, çılgın deneyler atölyesi, çizgi film ve animasyon, drama, gitar, İngilizce, işaret dili, karikatür, kodlama, Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimi, melodika, origami, satranç, resim, tasarım-seramik atölyesi ve ukulele olmak üzere 18 farklı branşta eğitim görüyor.  6 hafta boyunca kurslara katılım sağlayan minik öğrenciler yeni şeyler öğrenmenin yanında yıl boyunca eğitim aldıkları derslerin bilgilerini de tazelemiş oldular. SGM’ler de kurslar 2 Ağustos Cuma günü sona erecek.