Büyükşehir Belediyesi YOLBAK Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Geyve Köprübaşı Mahallesini kapsayan 2 kilometrelik arter yenilendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Geyve’de devam eden çalışmalarda Köprübaşı Mahallesini kapsayan 2 kilometrelik güzergâh sıcak asfalta kavuştu.

Çalışmalar Geyve’de devam edecek
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Geyve’de yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde 13 kilometrelik Esenköy grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturmuştuk. Şimdi ise 2 kilometrelik Köprübaşı Mahallemizi yenileyerek mahallemizin kullanımına sunduk. Bölgedeki çalışmalarımız Akıncı Mahallesinde devam edecek. Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.