Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye ve SAMEK’lerde 6 haftalık yaz kursu sona erdi. Kama, “Kursiyerlerimiz yaz dönemi boyunca çok çalışarak sorumluluklarını yerine getirdiler. Gençlerimizin kendilerini Büyükşehir’le keşfetmelerinden dolayı mutluluk duyuyorum. Bugünün çocuklarımızın hafızalarında güzel bir anı olarak kalmasını istiyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı bünyesinde devam eden Genç Atölye ve SAMEK’lerde 6 haftalık yaz kursu sona erdi. Çocuklar Poyrazlar Gölü’nde düzenlenen Kapanış Programında güzel havanın ve etkinliğin tadını çıkardı.

Güzel bir anı
Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, “6 haftalık güzel bir yaz kursu dönemi geçirdik. Şimdi çocuklarımızla beraber Yaz Kurslarının bitimini kutlamak için Poyrazlar Gölü’nde güzel bir piknik organizasyonu düzenledik. Oyunlar, danslar, müzikler kısacası her şey çocuklarımızın mutluluğu için. Kursiyerlerimiz yaz dönemi boyunca çok çalışarak sorumluluklarını yerine getirdiler. Gençlerimizin kendilerini Büyükşehirle keşfetmelerinden dolayı mutluluk duyuyorum. Bugünün çocuklarımızın hafızalarında güzel bir anı olarak kalmasını istiyorum. İnşallah daha nice güzel etkinliklerle çocuklarımızın yüzlerini güldürebiliriz” ifadelerine yer verdi.