Gelecek Odaklı Projelere Devam

Gelecek odaklı yatırımlar sürecek
Kaymakam Osman Sarı’ya SASKİ tarafından gerçekleştirilen yatırımları anlatan Rüstem Keleş, “SASKİ olarak Büyükşehir sınırları içerisindeki tüm ilçelerde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Sapanca İlçemize de gerek Göl’ü korumak için ve gerekse ilçede ikamet eden vatandaşlarımızın altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için yatırımlarımız sürüyor. 2011 yılında özellikle Sapanca’ya bağlı köylerde büyük altyapı yatırımları gerçekleştirdik. Yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımıza 2012 yılında da büyük bir hızla devam edeceğiz. Sakarya’nın 40-50 yıl sonrasını da kapsayacak şekilde hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçiriyoruz” dedi. Kaymakam Osman Sarı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “SASKİ’nin gerçekleştirdiği yatırımları dikkatle takip ediyoruz. Sakarya’mıza ve Sapanca’mıza gerçekleştirdikleri yatırımlardan ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.