Geleceğin Modacıları Yetişiyor…

Stilistliği öğreniyorlar
Kursiyerlerden Okan Ocak, stilistlik üzerine yıllardır çizimler yaptığını belirterek, “Yıllardır bu sanat dalına karşı ilgim var. Bu güne kadar fırsat bulup eğitim alamadım. Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı kursa en başta yazılanlardan biriyim. Hocamız çok kaliteli ve bilgi biri. Stilistlik üzerine birçok şey öğrendim” dedi.  Kursların sosyallik açısından da çok şey kazandırdığını belirten bir başka kursiyer Havva Şeker kursun çok faydalı olduğunu belirterek kursu açan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yaratıcı tasarımlar var
Kurs öğreticisi Seda Sezen “Yaklaşık bir yıldır haftada iki gün olmak üzere yaptığımız stilistlik derslerine gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Kurslarda kol, yaka, bolu gibi çizimler yaptırıyor, manken giydirme gibi konularına da yer veriyoruz. Çok yaratıcı fikirler ve tasarımlar ortaya çıkıyor. Güzel tasarımların ortaya çıkması bizleri oldukça mutlu ediyor. Geleceğin modacılarını yetiştiriyoruz diyebiliriz. Talepler olduğu sürece kurslarımız devam edecek.” dedi.