Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aile Eğitimi Kursları’ kapanış programı ile kursiyerler sertifikalarını aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ‘Aile Eğitimi Kursları’ kapanış programı ile kursiyerler sertifikalarını aldı. Kent Park’ta düzenlenen etkinliğe Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu ve çok sayıda kursiyer katıldı. Program sonunda kursiyerlere sertifika, Aile Eğitmeni Esma Aksu’ya çiçek takdim edildi.

Çocuklara değer vermeliyiz
Kursiyer Funda Akarsu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesine bizlere bu hizmeti verdikleri için çok teşekkür ediyorum. SGM’de bizim güneşimiz olan Esma Hocamıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Esma Hocamızın söylediklerini tek tek evimde uyguladım. Bunun için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza her zaman değer vermemiz gerekiyor. Onlar bizim her şeyimiz” sözlerine yer verdi.

Hizmet teşekkürü
Kursiyer Hülya Güllep, “Burada bulunan benim gibi diğer tüm kursiyer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. Büyükşehir Belediyemizin bizlere vermiş olduğu bu güzel hizmetten dolayı çok mutluyum” ifadelerinde bulundu.

Ailemizi güçlendirdi
Kursiyer Hafız Salamatu, “Belediyenin bize sağlamış olduğu bu program için eşim ve kendim adına çok teşekkür ediyorum. Biz Türkiye’ye, özellikle Sakarya’daki eğitime geldik. Yeni nesil insanlar nasıl aile olacaklarını bilemiyorlar. Ben okula giderken belediyenin bir anonsunu duydum ve hemen bu programa kayıt yaptırdım. Bu program benim için ev ailem için çok önemli. İnşallah bu program benim ailem ve gelecekte çocuklarımızın ailesi için çok faydalı olacak. Bizlere bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Ailelerimizin yanındayız
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bizler her daim ailelerimizin ve çocuklarımızın yanındayız. Türkiye’ye örnek olan projelerimizle Türkiye’de birçok ile örnek olmuş ve bütün şehirlerimizin ilgisini çeken, içeriğiyle, yapmış olduğumuz eğitimlerle Sakaryalı kardeşlerimizin gönlünde taht kurmuş bir mekân. Mekânlar güzel olabilir ama önemli olan bunların içerisinde kaliteli eğitimler verilmesi ve nitelikli eğitmenlerin olmasıdır. Sizlerdeki bu enerjiyi gördükçe inanın daha çok iş yapmak, daha çok faydalı olmak ve hem sizlere hem de geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ışık olacak projeler koymak için çaba sarf ediyoruz. Ben tekrardan katılan herkese saygılar sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi.