Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Aynı Yolda’ Karma Tezhip ve Minyatür Sergisi, Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçı Nilüfer Kurfeyz, Selim Sağlam ve Taner Alakuş’un özgün eserlerinden oluşan sergi, 22 Şubat Pazar gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sanatçılar Nilüfer Kurfeyz, Selim Sağlam ve Taner Alakuş’un eserlerinden oluşan ‘Aynı Yolda’ Karma Tezhip ve Minyatür Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Sakarya Sanat Galerisi’nde düzenlenen programa Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk yanı sıra, Sanatçı Nilüfer Kurfeyz, Selim Sağlam, Taner Alakuş ve sanatseverler katıldı.

22 Şubat Pazar
Eserlerini Sakaryalı Kültür sanat dostların beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden sanatçı Kurfeyz, “Sanata ve sanatçıya yönelik atılan bu güzel adımlar için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, sanatçılara teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti. Sanat Galerisi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Aynı Yolda’ Karma Tezhip ve Minyatür Sergisi 22 Şubat Pazar gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.