Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi SAÜ final sınavları süresince gece 24.00’a kadar hizmet sunmaya devam ediyor. Yapılan açıklamada, 17 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek uygulama kapsamında tüm öğrenciler kütüphaneye davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sakarya Üniversitesi’nde devam eden final sınavları sebebi ile gece 24.00’a kadar açık olan kütüphane, öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Final sınavları boyunca öğrencilere hizmet sunmaya devam edeceklerini belirten Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, tüm öğrencileri Faik Baysal’a beklediklerini ifade etti.

Öğrencilere Davet
Turan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, final sınavları boyunca kütüphanemizin gece 24.00’a kadar açık olacağını öğrencilerimize müjdelemişlerdi. Sınav döneminde başlattığımız uygulama öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. İnşallah bu haftada aynı şekilde devam edeceğiz. 17 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek uygulama kapsamında tüm öğrencilerimizi Faik Baysal Kütüphanemize bekliyoruz.”