Ferizli'de İftar Var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında ilçelerde de iftar sofralarını kurmaya devam ediyor. Erenler, Söğütlü, Arifiye, Karapürçek, Sapanca, Hendek ve Adapazarı’nda gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarının sekizincisi, 8 Ağustos Çarşamba günü Ferizli Fevzi Çakmak Caddesi Belediye Önünde düzenlenecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Bu yıl şehrimizin 11 farklı noktasında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarımıza büyük ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Çarşamba günü Ferizli iftarında vatandaşlarımızı sofralarımıza davet ediyoruz” denildi.