Esnafımızın Dediği Olacak

Vatandaşımız ne derse o olacak

Her zaman esnafın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, “Şunu da özellikle vurgulamak isterim ki, bu proje hayata geçer veya geçmez hiç fark etmez. Ben bir kardeşiniz olarak, bir belediye başkanınız olarak her zaman yanınızdayım. Bu karşılıklı diyaloglarımızla yine devam edecek. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak size nasıl katkımız olabilirse bu katkımızı devam ettireceğiz. Bu Kentsel Dönüşüm Projesinin buraya kazandırdığı en büyük özellik, bir değişim arzusunun ortaya çıkmış olmasıdır. Tabi değişimler her zaman zordur ama konuşmaktan korkmamak lazım. Bütün olarak bazı işler yapamıyorsak, lokal olarak işler yapmalıyız. O yüzden konuşmaktan korkmamak lazım. Tekrar söylüyorum vatandaşlarımızın kararı bizim için belirleyicidir. Vatandaşımız ne derse o olacaktır” diye konuştu.

Ne olursa olsun yenileneceğiz

Gerçekleştirilen ziyarette Dörtyol Merkez Oto Sanayi Çarşısı Koruma ve Güzelleştirme Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Kobaş ve Dörtyol Sanayi Derneği Ahmet Bayır da hazır bulundu. Başkan Toçoğlu’nun ardından kısa bir açıklama da Aykut Kobaş yaptı. Aykut Kobaş, “Biz başkanımıza her zaman güvendik. Bu proje hayata geçer veya geçmez. Bunu bilemem ama burada yenilenmeye açık bir toplum oluştu. Biz her zaman belediyelerimizin kapısını çalacağız. Ne olursa olsun eksiklerimizi gidereceğiz ve yenileneceğiz. Bunu da inşallah el birliği ile yapacağız. Şimdi başkanımızın bu konuyla ilgili yapacağı açıklamayı bekliyoruz. Başkanımız esnafın taleplerinin göz önünde bulunduracağını ve zorla bir şey yaptırılmayacağının sözünü vermişti. Başkanımızın bu verdiği sözü tutacağına inanıyoruz” dedi.