Büyükşehir Belediyesi tarafından trafiği rahatlatmaya yönelik hamleler devam ediyor. Başkan Ekrem Yüce bu doğrultuda Erenler Bağlar Caddesi’ni duble yol haline getirerek şık ve modern bir görünüme kavuşturacaklarını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ulaşıma dair bir müjdeyi daha şehirle paylaştı. Her geçen gün daha da gelişen Erenler’de Sağlık Caddesi ve Sakarbaba Caddesi arasında kalan 1 kilometre uzunluğundaki Bağlar Caddesi’ni duble yol haline getirerek şık ve modern bir görünüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Yüce, şehir trafiğini rahatlatmaya yönelik hamlelerin devam edeceğini vurguladı.

Duble rahatlık
Projesi hazırlanan 1 kilometre uzunluğundaki caddede çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını belirten Başkan Yüce, “Daha önce Yazlık Caddesi’nin Yazlık Kavşağı ve Donanma Sokak arasında kalan bölümünü sağlam altyapıyla buluşturmuş ve duble yol haline getirmiştik. Caddenin duble yol olmayan kısmını da duble yol haline getireceğiz. Geyve’de ise Suat Yalkın Caddesi’ni şık bir görünüme kavuşturarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. SGK Kavşağı’ndaki trafik sorununu ortadan kaldırmak için gerekli adımları atıyoruz. Tüm bunların yanı sıra Erenler Bağlar Caddesi’ni duble yol haline getirerek şık ve modern bir görünüme kavuşturmak için projemizi hazırladık. İnşallah en kısa süre içerisinde çalışmalarımızı başlatarak bölgedeki trafiği rahatlatacak ve güvenli hale getirecek bir çalışmayı hayata tamamlayacağız” dedi.