Büyükşehir Belediyesi ‘Engelsiz Koro’ yeni dönem çalışmalarına başladı. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelsiz Koromuz özel günlerde düzenlenen programları müzikleriyle renklendirmeye bu dönemde devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Engelsiz Koro’ yeni dönem çalışmalarına başladı. Aralık ayında düzenlenecek olan Dünya Engelliler Günü’ne hazırlandıklarını aktaran Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelsiz Koromuz özel günlerde düzenlenen programları müzikleriyle renklendirmeye bu dönem de devam edecek” diye belirtti.

Geleneksel hale gelen koro
Koro çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelsiz Koro’ engelli kardeşlerimizin sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer alması adına hayata geçirdiğimiz çeşitli projelerden sadece bir tanesi. Geleneksel hale gelen koromuz bu dönem de engellilerimizle bir araya geldi. Engelsiz Koromuz özel günlerde düzenlenen programları müzikleriyle renklendirmeye bu dönem de devam edecek. Bizler için hayatı paylaşmaya engel yok. Hayatımızı engelli kardeşlerimiz ile paylaşmaya devam edelim” diye konuştu.