Döngeloğlu Akyazılılarla Buluşuyor

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nu Akyazılılarla buluşturuyor. Döngeloğlu, “Asr-ı Saadet’te Kadın ve Aile Hayatı” konulu bir konferans verecek. 10 Nisan Çarşamba günü Akyazı Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konferans, saat 13.30’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nu Yaşlılara Saygı Haftası’nda sevenleri ile buluşturmuştu. Yoğun ilgi gören programın ardından vatandaşlardan gelen talebi değerlendiren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi şimdi de Yazar Döngeloğlu’nu Akyazılı sevenleri ile buluşturuyor. Ömer Döngeloğlu, 10 Nisan Çarşamba günü “Asr-ı Saadet’te Kadın ve Aile Hayatı” konulu bir konferans verecek. Akyazı Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde (Kılıçoğlu Düğün Salonu) gerçekleşecek konferans, saat 13.30’da başlayacak.