Dişli: "Şehrin turizm değeri yükselecek"

Çalışmalar tamamlanıyor
Şehri nehir ile bir araya getirmek, yeni yılda Sakaryalıları sosyal donatı alanı yüksek bir projeyle bir buluşturmak amacıyla başlatılan çalışmalarda, çevre düzenleme ve sosyal donatı alanlarının inşaatı devam ediyor. Şantiye alanında incelemelerde bulunan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin dönüm arazi üzerinde hayat bulacak Sakarya Park’ın 120 dönümlük ilk etabında çalışmalarımız devam ediyor. Bölgede yer alacak sosyal donatı alanları yapım aşamasında. İnşallah Sakarya Park projesinin ilk etabını kısa süre içerisinde tamamlayarak, hemşerilerimize Sakarya Nehri’ni yeniden keşfetme fırsatı sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Sakarya’nın prestiji daha da artacak
Gerçekleştirilen inceleme gezisinde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise, “Sakarya Park, şehrimizin ulusal ve uluslar arası prestijini arttıracak çok önemli bir proje. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu tebrik ediyorum. Sakarya’mızın turizm değerini daha da yükseltecek projede çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Şehrimizin daha güzel ve daha modern bir görünüme kavuşmasına vesile olacak projemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.