Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri ‘Diriliş Ruhu Sezai Karakoç’ isimli anma programı ile devam edecek. 16 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Ziya Taşkent Konser Salonu’nda düzenlenecek programda Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu, Sezai Karakoç’u anlatacak, SAÜ Alegori ve Şiir Topluluğu öğrencileri programda şiir sunumları gerçekleştirecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri ‘Diriliş Ruhu Sezai Karakoç’ isimli anma programı ile devam edecek. 16 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Ziya Taşkent Konser Salonu’nda düzenlenecek programa Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu konuşmacı olarak katılacak. SAÜ Alegori ve Şiir Topluluğu öğrencileri programda şiir sunumları gerçekleştirecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kasım kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında diriliş şairi Sezai Karakoç’u anma programı düzenliyoruz. Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu’nun merhum şair Karakoç’u anlatacağı buluşmada SAÜ Alegori ve Şiir Topluluğu öğrencileri ise şiir sunumları gerçekleştirecek. 16 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Ziya Taşkent Konser Salonu’ndaki programımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.