Dikmen Yaylası'nın Tadını Çıkardılar

Sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin önünde buluşan doğaseverler, Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Bayraktepe’ye vardı. Kilometrelerce yol yürüyen doğaseverler Dikmen Yaylası’nın tadını çıkardı. Yürüyüşleri çok faydalı bulduklarını belirten doğaseverler “Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği doğa yürüyüşleri hem sosyallik hem de sağlık açısından son derece yararlı oluyor. Yürüyüşlerde gerçekten çok güzel ortam oluşuyor, sıkı dostluklar kuruluyor. Dikmen Yaylası’nı ve Bayraktepe’yi çok beğendik. Çok güzel bir manzara vardı. Yürüyüş her açıdan çok zevkli geçti. Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlediği bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.