Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kazandırdı. Adapazarı Tuzla Mahallesi Devoğlu Caddesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler marifetiyle yeni yüzüne kavuşturuluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına hız kazandırdı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler marifetiyle gerçekleştirilen yenileme işlemleri Adapazarı Tuzla Mahallesi’nde bulunan Devoğlu Caddesi’nde başladı. Yaklaşık bin 210 metre uzunluğa sahip arter bin 350 ton asfalt ile yeni yüzüne kavuşturulacak. Çalışmalar ise kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Bin 350 ton asfalt
YOLBAK Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sağlıklı ve konforlu ulaşımlar için asfalt çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam ediyor. Tuzla Mahallesi Devoğlu Caddesi’nde ekiplerimiz asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyor. Kısa sürede tamamlanacak asfalt çalışmalarının ardından yol çizgileri çekilecek ve güzergah yeni yüzüne kavuşacak. Bölgeye hayırlı olsun” denildi.