Destek Sizden Hizmet Bizden

Aynı coşkuyu görüyorum
Çelik ardından söz alan AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise “2009’daki coşkunuzu bu akşam da gördüm. O seçim döneminde karşınınıza çıktığımızda Belediye Başkanınız Zeki Toçoğlu ve milletvekilleri ile verdiğiniz sözleri tek tek yerine getirdik. Siz bize o gün sahip çıktınız. Bugün de bizlere sahip çıkın. Bu desteğiniz, bu gücünüz olduğu sürece bugün 5 adım attıysak, yarın 100 adam atacağız. Bu şehirde yıllardır siyaset yapan bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Sakarya’da 7 milletvekili çıkaracağız” dedi.

Türkiye 8 yılda çağ atladı
AK Parti milletvekili adayı Ayşegül İslam ise seçim sürecinin çok güzel geçtiğini söyledi. Ayşenur İslam, “Türkiye’de hiçbir siyasi parti 2 dönem üst üste iktidar olduktan sonra 3’ncü döneme oyunu arttırarak girmedi. İnşallah bu bize nasip olacak. Bütün bunlar sizin sayenizde, sizin için oldu” diye konuştu. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da kısa bir konuşma yaptı. Yusuf Alemdar, 12 Haziran sonrasında da istikrarın süreceğini, AK Partili yöneticilerin ülkeyi kalkındırmaya devam edeceğini söyledi.

İstikrar sürüyor Sakarya büyüyor
Programda son konuşmayı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise önemli mesajlar verdi. Başkan Toçoğlu  “Biz sizlerle beraber olduğumuz ilk günden itibaren bütün işimizin hizmet olduğunu söylemiştik. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getirdik ve hizmetlerimize devam ediyoruz.  Hizmet bizim işimiz. Bu zamana kadar yaptıklarımız da bunun en güzel kanıtı. Sizler bize destek vermeye devam edin, biz de hizmet etmeye devam edelim. Şehirlerimiz ve ülkemiz büyümeye devam etsin” dedi.

Sakaryaspor’a hem tesis hem de stat
Sakaryaspor ile ilgili gelişmelerden de söz eden Toçoğlu, “Sakaryaspor Bank Asya’ya çıktı. Başbakanımız 25 bin TL’lik stadı sözü verdi. Sakaryaspor için hiç bir şey yapmayan adamlar, meydanlarda konuşuyorlar. Herkes yardımını yapacak. Sakarya spor laik olduğu yerlere gelecek. Tesislerde yapacağız, her şeyi yapacağız. Şimdi iş sizlerde bizlere sahip çıkın. Başbakanımız iktidara taşıyalım ve bütün bu hizmetleri devam ettirelim. Yalancılara itibar etmeyelim. Denediğiniz, tanıdığınız insanlarla hep birlikte yolumuza devam edelim ” dedi.