Hanlı Mahallesi’nde bulunan SASKİ depolama alanında incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Tek merkez malzemelerin hızlı tedariki, eksiklerin kısa sürede giderilmesinde her zaman önemli bir avantaja sahiptir. Yaklaşık 163 bin metrekareye sahip olan, açık ve kapalı alanı bulunan depolama sahamız ile altyapı çalışmalarında kullandığımız malzemeleri muhafaza ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hanlı Mahallesi’nde bulunan SASKİ depolama alanında incelemelerde bulundu. Depolama alanında görevlilerden bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, SASKİ personeli için hazırlanan erzakların da Ramazan öncesinde evlere ulaşmasının önemli olduğunu ifade ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Altyapı çalışmalarında eksikler tek merkezden
Şehrin altyapısını inşa ederken kullanılan malzemelerin depolama sahasında muhafaza edildiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Tek merkezin malzemelerin hızlı tedariki, eksiklerin kısa sürede giderilmesinde her zaman önemli bir avantajı vardır. Yaklaşık 163 bin metrekareye sahip olan, açık ve kapalı alanı bulunan depolama sahamız ile iş güvenliğini de üst düzeyde tutuyoruz. Yaklaşık 15 milyon liralık içmesuyu ve kanalizasyon malzemelerimizi bu depolama alanında muhafaza ediyoruz. Sevk ve tedarik noktasında yürütülen organizasyon ile projelerimizin hızla ilerlemesini ve hemşehrilerimizin hizmetine en kısa sürede sunulmasını sağlıyoruz” dedi. Başkan Ekrem Yüce, bölgeden geçen Sakarya Nehri kenarında da incelemelerde bulundu.