Büyükşehir Ramazan Etkinlikleri kapsamında 17 Haziran Cuma günü birbirinden renkli programlar Sakaryapark, Kent Park ve ilçelerde vatandaşlar ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “23. Ramazan Etkinlikleri 17 Haziran Cuma günü 3 program ile devam edecektir. Günün ilk etkinliğinde Sakaryapark Açık Hava Sahnesi Tiyatro Külliyen’in ‘Ziyafet Sofrası’ oyununa ev sahipliği yapacaktır. Gösterim saat 22.00’da başlayacaktır. Günün bir diğer etkinliğinde ise ünlü oyuncu Hasan Kaçan Kent Park’ta ‘Benim Ramazanlarım’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılacaktır. Faik Baysal Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilecek program saat 23.00’da başlayacaktır. İlçelere Ramazan coşkusunu taşıyan Mobil Etkinlik Tırı’nın ise 17 Haziran Cuma günkü durağı Kocaali olacaktır. Programlarımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.