Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Mayıs Çarşamba günü ‘Çölyak’ konulu konferans gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Hastalıkların oluşmadan önlenmesi ve toplumda sağlık bilincinin oluşturulması hedefiyle düzenlenen konferanslarla vatandaşlar konunun uzmanları ile buluşuyor. Yapılan açıklamada, “Büyükşehir Sağlık Konferansları kapsamında ‘Çölyak’ konulu program vatandaşlarımız ile buluşacaktır. 18 Mayıs Çarşamba günü, Erenler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek programa Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tarık Eminler ve Met-Der Başkanı Nesrin Atar Kuşçuoğlu konuşmacı olarak katılacaktır. Arpa, buğday ve çavdara karşı ince bağırsağın ömür boyu gösterdiği alerji olan Çölyak’ın ele alınacağı, saat 16.00’da başlayacak konferansa tüm halkımız davetlidir” denildi.