Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenecek sağlık konferanslarında ‘Okul Çağı Çocuklarında Sağlık ve Hijyen’ konuşulacak. 1 Kasım Perşembe günü AKM’de gerçekleştirilecek program saat 14.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğiyle sağlık konferansı düzenlenecek. Konferansta ‘Okul Çağı Çocuklarında Sağlık ve Hijyen’ katılımcılarla paylaşılacak.

1 Kasım Perşembe AKM’de
1 Kasım Perşembe günü, AKM’de gerçekleştirilecek programda Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’nün yanı sıra Psikolog Fatma Badem, Diyetisyen Zeliha Güven Uçar ve Hijyen Eğitmeni Hülya Bilgin Çolakoğlu konuşmacı olarak katılacak. Yapılan açıklamada, “1 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek ‘Okul Çağı Çocuklarında Sağlık ve Hijyen’ konulu konferansımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” denildi.