Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde üçüncüsü düzenlenen 'Çocuklar Bir Bilene Soruyor' programında öğrenciler Nihat Özcan ile bir araya gelecek. Program Kurşun Kaleme Oyma Heykel Sanatında dünyada 6 isimden biri olan sanatçı 2 Mart Cumartesi günü saat 15.30 da Adapazarı SGM’de düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Bir Bilene Soruyor” etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda üçüncüsü gerçekleşecek olan programda çocuklar kurşun kaleme heykel yapma konusunda merak ettiklerini bir bilene soracaklar. Kurşun Kaleme Oyma Heykel Sanatında dünyada 6 isimden biri olan sanatçı Nihat Özcan’ın eserlerinin mini bir sergi ile gösterileceği ve canlı atölye çalışmasını da izleyebileceğiniz program 2 Mart Cumartesi günü saat 15.30 da Adapazarı SGM’de gerçekleştirilecek. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “2 Mart Cumartesi günü saat 15.30 da Adapazarı SGM’de gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.