Çevreci yarışmalarda ödüller sahiplerini buluyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama Yarışmaları sona erdi. Yarışmanın kazananları ödüllerini 29 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da AKM’de düzenlenecek törenle teslim alacak. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kolza A.Ş. desteği ile bu yıl 8’incisini düzenlediğimiz Bitkisel Atık Yağ ve 13’üncüsü düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışmaları sona erdi. Öğrencilerde temiz çevre farkındalığının yaygınlaşması için organize edilen yarışmalara katılan okullara birbirinden güzel ödüller 29 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da, Adapazarı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle teslim edilecek. Ödül törenimize tüm öğrenci ve veliler davetlidir” ifadelerine yer verildi.