Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki çalışmalarına hız kazandırdı. Son olarak şehrin eski meydanlarından Çeşme Meydanı Caddesi sıcak asfaltla buluştu. Toplamda 550 ton sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştiren ekipler tarihi meydanı yeni çehresine kavuşturdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırsal alanda beton yol çalışmalarının yanı sıra şehir merkezinde de sıcak asfalt serim işlemleri devam ediyor. Ekipler son olarak şehrin eski yerleşim yerlerinden Çeşme Meydanı Caddesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu. Bozulan ve deforme olan yol 550 ton sıcak asfalt kullanılıp vatandaşların konforlu seyahati için hizmete açıldı.

Şehrin simge noktalarından
Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından yapılan açıklamada, “Şehrin dört bir yanında gündüz-gece vatandaşlarımıza hizmet götürmek için çalışıyoruz. Kırsal alanlarda sürdürdüğümüz sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarımızın yanı sıra şehir merkezinde de çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak şehrimizin simge yerlerinden olan Çeşme Meydanı Caddemizi 550 ton asfalt kullanarak yeni çehresine kavuşturduk ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı olsun” denildi.