Çark Deresi Kenarı Hayat Buluyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çark Deresi Kenarı’nda hayata geçirdiği rekreasyon çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği gibi Yenikent Bölgesi bizim önceliklerimiz arasındadır. Şehir Merkezi Yenikent arasında başlattığımız Rekreasyon Projesi’ndeki çalışmalarımızı etap etap, hızla sürdürüyoruz. Çalışmalarımızla Çark Deresi Kenarı hayat buluyor” diye konuştu.

3’üncü etap, yeni tesisler
3’üncü etap çalışmaları hakkında bilgiler veren Ali Oktar, “Bir süredir hummalı çalışma yürüttüğümüz projemizin 3’üncü etap çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. 46 bin metrekarelik alanda devam ettiğimiz çalışmalar sonucunda 2500 metrekare yürüyüş yolu, toplam 550 metrekare 2 adet çocuk oyun alanı, toplam 400 metrekare 2 adet fitness alanı, 3 adet basketbol sahası, biyolojik havuz ve piknik alanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.