Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel Türkiye Şampiyonasına katılan Büyükşehir Belediyesi Avcılık ve Atıcılık Takımı’nın başarılı sporcusu Kamil Uzak, büyük erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Avcılık ve Atıcılık Takımı 30 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel Türkiye Şampiyonasına katıldı. 87 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükşehirli başarılı sporcu Kamil Uzak büyük erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “30 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikinciliği elde eden başarılı sporcumuz Kamil Uzak’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.