Türkiye’nin en iyilerinin tatamiye çıktığı Büyükler Karate Şampiyonasına katılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı sporcularından Zümra Rezzan İm ile Fatih Şen, elde ettikleri derecelerle A Milli Takım kadrosuna seçildiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı sporcuları, Türkiye Karate Federasyonu tarafından Kocaeli’nde düzenlenen ve Türkiye’nin en iyilerinin tatamiye çıktığı Büyükler Karate Şampiyonasına katıldı.

Büyükşehirli sporcu Türkiye İkincisi
41 ilden 159 kulüp ve 486 karatecinin katıldığı ve 3 gün süren şampiyonada Büyükşehirli sporculardan Zümra Rezzan İm, 55 kiloda Türkiye İkincisi oldu. Bu derecesiyle Rezzan İm, A Milli Takım kadrosuna seçildi. Büyükşehirli sporculardan Fatih Şen ise +84 kiloda Türkiye Üçüncüsü olarak A Milli takıma seçilen sporcular arasında yer aldı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz ile Sakarya İl Emniyet Müdürü ve TKF Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaya takdim etti.