Büyükşehir’in sporcusu İtalya’da bayrağımızı dalgalandıracak

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ülkesinde ve dünyada önemli başarılar elde eden sporcular yetiştiriyor. Büyükşehir’in kickboks takımında olan başarılı sporcu Batuhan Bozatlı da, bu başarılara bir yenisini eklemek için uzun süredir hazırlık yapıyor. Sıkı bir idman yürüten genç sporcu, 15-22 Ekim tarihlerinde İtalya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Kickoks Şampiyonası’nda Türkiye adına ter dökecek. Daha önce de önemli dereceler elde eden Bozatlı, şampiyon olup Türk Bayrağı’nı dalgalandırmayı hedefliyor.

Başarılar Batuhan
Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak sporun her alanında faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Tüm branşlarda farklı programlarla, geleceğin en iyi sporcularını yetiştirmeyi temenni ediyoruz. Bu kapsamda kickboks takımımızın başarılı sporcusu Batuhan Bozatlı’yı yakın bir zamanda İtalya’ya uğurlayacağız. 15-22 Ekim’de yapılacak olan dünya şampiyonasına katılacak olan sporcumuz temenni ederiz ki ülkesinin bayrağını dalgalandıracaktır. Kendisine başarılar diliyoruz” denildi.