Büyükşehir Belediyesi'nin dijital ortamda farklı uygulamalar üzerinden verdiği hizmetler, "SBB Kurumsal" ile tek bir uygulamada birleştirilerek yayınlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerini dijital çağa uygun; teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak sunmaya devam ediyor. Belediyenin mobil hizmet altyapısını geliştirmek için çalışan yazılım ekibi; uygulama marketlerinde yer alan farklı uygulamaları ve kurumsal web sitesindeki hizmetleri tek bir uygulama altında topladı.
Büyükşehir tek uygulamada
“SBB Kurumsal” ismiyle uzun süredir üzerinde çalışılan uygulama, Apple Store ve Play Store'da yayına girdi. SBB Kurumsal, genel olarak uzun yıllardır internet ortamında online hizmet veren SAKUS, E-Belediye, SAKBİS, Kart54, Çözüm Masası, HAVASAK, Bugün Vefat Edenler, Nöbetçi Eczaneler, CBS Portal gibi uygulamaları tek bir mobil uygulamaya entegre etti. Vatandaşlar, bu uygulama üzerinden tüm ulaşım hizmetlerine ulaşabiliyor, resmi kurumlara başvuru yapabiliyor, başvuru süreçlerini takip edebiliyor ve tüm birimler hakkında bilgiler alabiliyor.
Her alanda online mobil hizmet
Uygulama tüm mobil cihazlarda kullanıma sunulurken, projeyi Büyükşehir Belediyesi kendi ekibiyle, dışarıdan hizmet almadan geliştirdi. Yapılan açıklamada; uygulamanın geliştirilmeye devam edileceği ve Büyükşehir Belediyesi'nin artık tüm alanlarda mobil hizmet verebileceği belirtildi.
“Dünyaya açılan penceremiz”
"Büyükşehir'in farklı uygulamaları tek bir uygulamada birleştirildi. Dünyaya açılan mobil yüzümüz SBB Kurumsal'ı sizler için geliştirdik. Bu sayede Büyükşehir'in haber, duyuru, etkinliklerini takip edebilecek ve dijital hizmetlere kolayca ulaşabileceksiniz" açıklaması ile uygulama, IOS ve Android markette yayınlandı.
Android - Play Store indirme linki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sbbkurumsal
IOS- Apple Store indirme linki:
https://apps.apple.com/tr/app/sbb-kurumsal/id1612601924?l=tr