Büyükşehir Belediyesi geçici bakımevinde kalan sokak hayvanları için çalışmalarını sürdürüyor. Akyazı ASAŞ Alüminyum Fabrikası da sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bakımevine mama kabı ve kulübe desteği sağladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmaları sürdürüyor. Karaman’da bulunan ‘Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ canlıların yeni yuvası olurken, tedaviye ihtiyacı olan sokak hayvanlarının da uzman ekipler tarafından bakımları yapılıyor. İçerisinde bulunan ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, muayene odaları, eczane, bakım odaları, fizik tedavi havuzu, temizlik ve sterilizasyon odası da dahil olmak üzere birçok hayvanın iyileşmesi alanında uzman veteriner hekimlerle sağlanıyor.

Akyazı’da bulunan ASAŞ Alüminyum Fabrikası, geçici bakımevinde misafir edilen sokak hayvanları için hem mama hem de kulübe desteği sağladı.

Mama ve barınma desteği
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sokakta bulunan canlarımız için birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Hem onların mama ihtiyacı hem de barınma ihtiyaçlarını giderebilmek için ekiplerimiz görevlerinin başında. Akyazı’daki ASAŞ Fabrikası da sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bakımevimimize mama kabı ve kulübe desteği sağladı. Hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz” denildi.