Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehrin muhtelif noktalarında bulunan ağaçları budarken, yaptığı çevre düzenlemeleriyle şehir estetiğine katkı sunuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Şehit İlhan Aras Caddesi’nde bulunan ağaçlar için mevsimsel budama çalışmalarını başlattı. Şehir genelinde refüj çiçeklendirilmesi, dikey bahçe, bakım ve onarım gibi pek çok çalışmayla şehir estetiğine katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, Şehit İlhan Aras Caddesi’nde de ağaç budama işlemlerini hızla sürdürüyor.

Şehir estetiğine katkı
Çalışmalarla ağaçların sağlıklı gelişiminin yanı sıra düzensiz gelişimden kaynaklı çevre sorunlarının da önüne geçilmesi amaçlanıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Gündüz gece demeden yürüttüğümüz çalışmalarla beraber, içerinde yaşadığımız cennet şehri ve doğayı koruyup çok daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Son olarak Şehit İlhan Aras Caddesi’nde yürüttüğümüz çalışmalarla caddemizi ilkbahara hazırlıyoruz” denildi.