Büyükşehir'den Modern Otobüsler

Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosunu arttırıyor, yeni modern otobüsler için ihaleye çıkıyor. Hızla büyüyen ve gelişen Sakarya’nın ulaşımı için en güzel hizmeti verme gayreti gösterdiklerini ifade eden Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu seyahatleri için Sakarya’mıza yakışır otobüslerimizin sayılarını arttırıyoruz. Daha önce 36 otobüs ve 2 körüklü otobüs almıştık. 4 Körüklü otobüsümüzün ihalesini ise gerçekleştirdik ve sözleşmesini de imzaladık. Yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hızla büyüyen Sakarya’mızın ulaşımının daha rahat olması için şehrimize yakışan, yeni, modern, alçak tabanlı ve engelli vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamadan seyahat edebilecekleri otobüslerimizi en kısa sürede filomuza kazandıracağız. Yeni alacağımız araçlarımızın tamamı alçak tabanlı, ışıklı hat göstergeli, klimalı, teknolojik ve modern araçlar olacak. İhale tarihimiz 3 Mayıs Perşembe. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İhale 3 Mayıs’ta
Alçak tabanlı belediye otobüs alımı ihalesi, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhale 03.05.2012 Perşembe günü, Saat:10.00’da Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak ve Büyükşehir web sitesinde canlı olarak yayınlanacak. İhale için ayrıntılı bilgiye; Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 444 40 54 numaralı telefondan ya da Büyükşehir Kurumsal web sitesi ihale duyuruları bölümünden ulaşılabilir.