Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde trafik güvenliğini arttıran, araçların düzenli bir şekilde ulaşımlarını kolaylaştıran yol çizgi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi’nde tamamlanan çalışmalarda 9 bin 300 metrelik güzergâhta yol çizgi boyama işlemi hayata geçirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde trafik güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi marifetiyle yenilenen yol güzergahlarında yeni çizgiler çekilirken aynı zamanda şehrin genelinde de zamanla silinen çizgilerde yeniden yatay işaretleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Arifiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan yol çizgi çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 9 bin 300 metrelik güzergah daha güvenli hale getirildi. Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Sürücü ve yayaların güvenliği için şehrin genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Altyapısını yenilediğimiz ve güçlü hale getirdiğimiz güzergahlarda üstyapıyı tamamen yenileyerek güvenli ve konforlu hale getiriyoruz. Son olarak yolların kusursuz bir hale gelmesi için yol çizgi çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışmalarımız şehrimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.