Koronavirüsle mücadele büyük bir görev üstlenen filyasyon ekiplerinin çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi 10 aracı Sağlık İl Müdürlüğü bünyesine tahsis etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadelede büyük bir görev üstlenen filyasyon ekiplerinin çalışmalarına destek olmak amacıyla Sağlık İl Müdürlüğüne araç tahsis etti. Başkan Ekrem Yüce’nin koronavirüse karşı yürütülen mücadeleye destek sağlamak için verdiği talimatın ardından araç ve şoförler Sağlık İl Müdürlüğü’nün uhdesinde hizmet sunmaya başladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Koronavirüsü hep birlikte yeneceğiz. Bu süreçte filyasyon ekiplerinin çalışmalarına destek olmak adına 10 aracı Sağlık İl Müdürlüğümüzün bünyesinde görevlendirdik. Vaka sayılarının artması dolayısıyla iş yükleri de artan filyasyon ekiplerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, tedbirlere uyulması noktasında hassasiyet çağrımızı yineliyoruz” denildi.