Kasım Meclis Toplantısı’nda 250 yataklı Acil Durum Hastanesi için 1 milyon TL’lik destek sağlayacaklarını açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan bu yatırım için hep birlikte hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sadece maddi değil, fiziki olarak da tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. İnşallah yapılacak olan 250 yataklı hastane ile Sakarya’nın sağlık geleceğinde yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kasım Meclis Toplantısı’nda Erenler’de yapılması planlanan 250 yataklı Acil Durum Hastanesi’ne 1 milyon TL’lik destek sağlayacaklarını açıkladı. Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte gerekli girişimlerde bulunduklarının altını çizen Başkan Ekrem Yüce, sadece maddi değil, fiziki destek için de hazır olduklarını vurguladı.

1 milyon TL Büyükşehir’den
Başkan Ekrem Yüce, pandeminin devam ettiğine dikkat çekerek Acil Yardım Hastanesinin kurulmasının şehir için çok önemli olduğunu ifade etti. Meclis üyelerinin destekleriyle Büyükşehir Belediyesi olarak Acil Yardım Hastanesine 1 milyonluk destek sağlayacaklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Bakanlık nezdinde tüm vekillerimiz ve bürokratlarımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Acil Yardım Hastanesi için yer tahsisi konusunda her türlü katkıyı sağlayacağız. Ayrıca hastanenin yapılması için 1 milyon liralık nakdi destekte bulunacağız. İnşallah yapılacak olan 250 yataklı hastane ile şehrimizin önemli bir eksiği giderilmiş olacak” dedi.