Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla satışın önüne geçmek amacıyla marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Etiketteki fiyat ve gramaj ile kasadaki fiyat ve gramajın kontrollerini sağlayan ekipler kurallara uymayan işletmelerde yasal işlem başlatıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla satışın önüne geçmek amacıyla marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Şehir genelinde denetimleri sürdüren Büyükşehir Zabıta ekipleri, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan maske, mesafe ve hijyen denetimlerinin yanı sıra marketlerde halk sağlığını korumak adına denetimler gerçekleştiriyor. Etiketteki fiyat ve gramaj ile kasadaki fiyat ve gramajın kontrollerini sağlayan ekipler kurallara uymayan işletmelerde yasal işlem başlatıyor. Zabıta Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada denetimlerin aralıksız olarak devam ettirileceği belirtildi.